.......
Even de rem erop, gewoon genieten..

De camping

 Sfeervolle boerderijcamping, omgeven door een vogelrijke houtwal.
Wordt wakker van het getjilp van de vogels en ontbijt lekker buiten met een vers eitje erbij van onze eigen kippen. Op je dooie gemakje. Want niks moet en bijna alles kan. We hebben 26 campingplaatsen beschikbaar en een compleet ingerichte safaritent en  luxe caravan te huur. Bij ons ervaar je nog echte stilte en een prachtige sterren hemel, die bijna uniek is in Nederland. 

BOEK HIER..
Meer info?

Campers,
Ook campers kunnen bij ons terecht op de camping: kleinschalige en gemoedelijke camping op een steenworp afstand van de mooiste natuurgebieden. 

Iedereen, 
Is bij ons van harte welkom, je zult je hier snel thuis voelen. Het is hier heerlijk vertoeven, onze camping ligt centraal voor allerlei uitstapjes. 
De camping is ruim van opzet met plaatsen van zo’n honderd vierkante meter. De Berghoeve beschikt over modern, schoon sanitair, overal stroom en gratis wifi. 

Receptie,
Sinds kort hebben we een receptie met een klein terras voor gezellige activiteiten zoals een bbq, t.v. voetbalwedstrijden of bingo .  Af en toe is er een kampvuur, leuk om je mede-kampeerders te leren kennen.  Wij zijn gastvrij en proberen aan al je wensen tegemoet te komen.

Kinderen,
Tijdens de kindervakanties is er van alles te doen voor de kinderen. Ze kunnen naar hartenlust spelen in de boomhut, de trampoline, speeltuin of crossen op de skelters. Helpen met het voeren van de geitjes, kippen. Dit jaar zijn er weer kleine geitjes om te aaien.  

Honden,
zijn welkom op onze camping, maar dienen kort aangelijnd te zijn en buiten de camping uitgelaten te worden. Maximaal 2 honden per plaats, kosten € 1,50 per dier per dag. Als u een dagje weggaat, graag de hond(en) meenemen en niet achter laten op de camping.

Seizoenplaatsen,
Elk jaar hebben we enkele seizoen plaatsen beschikbaar voor twee maanden of langer.
Zo ben je verzekerd van een vaste plek in een prachtomgeving.
​Vraag naar de zeer betaalbare tarieven. 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram