.......
Even de rem erop, gewoon genieten..

De mooiste fietsroute's in Drenthe;

Bezoekerscentrum Dwingelderveld (Benderse 22 in Ruinen) is het startpunt van deze prachtige  fietsroute van 38 klm over het Dwingelderveld in Drenthe. Je kan daar alle informatie vinden over het unieke gebied en de dieren die er leven. De winkel heeft ook Drentse streekproducten te koop. De schaapskooi of de uitkijktoren is zeker ook een bezoekje waard. Het Dwingelderveld is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en is daarom uitgeroepen tot nationaal park. Ook fiets je over het fietspad dat in 2017 werd verkozen tot ‘mooiste fietspad van Drenthe. 
knooppunten 57, 83, 98, 95, 96, 46, 44, 43, 32, 83, 88, 82, 93, 84, 86, 56, 57.

Hunnebedden fietsroute Drenthe is met de vele bossen en fietspaden een paradijs voor fietsers en de hunebedden zijn één van de hoogtepunten van deze groene provincie. Tijdens deze 47 kilometer lange fietsroute rondom Borger kom je langs het grootste hunebed van Nederland, diverse bosmeertjes waarin je kunt zwemmen én het beroemde boomkroonpad kunt wandelen tijdens een pitstop.

Happen en trappen  Een dag lang genieten van de natuur en tussendoor heerlijke gerechten eten bij 5 verschillende restaurants. Voor €44.95 per persoon. Ook in Drenthe zijn er mooie routes om uit te kiezen. Voor alles is gezorgd, je krijgt een uitgebreide routebeschrijving en de restaurants zijn op de hoogte van je komst. Leuk weer eens wat anders...


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram