.......
Even de rem erop, gewoon genieten..

Campers welkom!!

Bent u in het bezit van een camper dan bent u van harte welkom op onze camping. De plaatsen zijn +-100 m2, dus meestal groot genoeg!

De camping

Met 25 plaatsen is boerderij camping de Berghoeve geschikt voor caravan, tenten en campers. Omgeven door een vogelrijke houtwal en zonnige plaatsen.  Kleinschalig en gemoedelijk, landelijk gelegen tussen gras en maisvelden. Met kinderen zijn er ook genoeg mogelijkheden; er is een gave boomhut, speeltuin, trampolines en skelters.  

De omgeving

Camping de Berghoeve ligt aan de rand van het gezellige brinkdorpje Ruinen en is met de fiets of lopend makkelijk bereikbaar. Ook campers kunnen er makkelijk parkeren. Voor de dagelijkse boodschappen kun je er goed terecht. Ook voor een hapje eten is er voor elk wat wils. Alle informatie over bezienswaardigheden en cultuur kunt u vinden op Centraal gelegen voor leuke uitstapjes. Zoals het N.P. Dwingelderveld, Giethoorn en Drents Friese-Wold stuk voor stuk pareltjes die je gezien moet hebben. Op de site van Drenthe .nl zie je het totale overzicht van de evenementen. Voor de kinderen is er o.a. speeltuin de 
Drentse koe, attractiepark slagharen, wildlands speelbossen en zwembaden. Teveel om allemaal op te noemen!


  

  


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram