Over ons,

Wij Conny en Wilfried 55+ komen uit het westen, de bollenstreek (Noordwijkerhout) om precies te zijn.
Sinds 2 jaar runnen we de camping en we vinden het erg leuk om het de gasten naar het zin te maken. We zijn altijd in voor een praatje en vinden het gezellig als we een avondje rond het kampvuur kunnen zitten met onze gasten. Af en toe houden we een bbq voor de gasten dat wordt ook ontzettend gewaardeerd. Van de  jeudeboules baan wordt ook veelvuldig gebruik gemaakt.
Dit seizoen willen we ook gaan kloot gooien(oud hollands spel) met de gasten die daar zin in hebben.  

Je bent van harte welkom, om bij ons op de camping van de stilte en rust te genieten op onze mini boerderijcamping.
Wij kunnen je een ruime plaats met elektra en gratis wifi aanbieden.
Het sanitair is prima in orde en netjes. De afwas kunt je in comfortabele ruimte doen.

 
Nieuw dit seizoen is een  avontuurlijke 2 pers sky lodge die van alle gemakken is voorzien. Je slaapt op de bovenverdieping. Zo blijft er meer leef ruimte over. De sky lodge is ingericht voor 4 pers met een bijzettentje en 2 kinderen kun je hier prima vertoeven. Zo wordt kamperen echt genieten.

De geitjes, konijnen en kippen zijn altijd leuk om te zien en zeker met kinderen, die altijd graag willen helpen met het voeren. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de boomhut en trampolines op de speelheuvel.

Op de bovenverdieping van onze woonboerderij bevinden zich 3 slaapkamers voor Logies en Ontbijt. Recentelijk is er een prachtig nieuw 4 persoons appartement gemaakt in boerderijstijl op de beneden verdieping.  Ideaal voor een weekje vakantie.

In de omgeving is van alles te beleven. Het Dwingelderveld met schaapskooi en bezoekerscentrum is zeker de moeite waard voor een fiets of wandel tocht. Wij hebben verschillende wandel en fiets tochten die u gratis mee kunt nemen.

De Drentse brinkdorpjes, rietgedekte boerderijtjes de vele bosgebieden de weidsheid en variatie in het landschap maakt echt het Drentse gevoel in je wakker. Een bezoekje aan het Boomkruinpad, Wildlands in Emmen, speelboerderij de Drentse koe zijn allemaal erg leuk om mee te maken en te ontdekken. Er is te veel om allemaal op te noemen, kom bij ons logeren en ontdek wat Drenthe u allemaal te bieden heeft, aan een vakantie zal u niet genoeg hebben.

Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten,

Graag tot ziens op de Berghoeve

Conny en Wilfried van den Berg

kerstkaart

Camping de Berghoeve 10 van 25

wijzelf