Faciliteiten

Het sanitair gebouw is ruim en voldoet in de eisen van deze tijd. Er zijn 2 aparte sanitair ruimtes met elk 2 douches en 3 wastafels. In de koudere periode is het sanitairgebouw verwarmt tot een behaaglijke temperatuur. Er zijn 3 toiletten en een urinoir welke 2x per dag worden schoongemaakt. Ook hoeft u niet met een wc rol over de camping. Voor een wasje te draaien hebben we een wasmachine en een droger in het sanitairgebouw gezet. De afwasplaats is recentelijk verbouwd het is nu overdekt en netjes afgewerkt er zijn 3 afwasplaatsen met gratis warm water.

Speeltuin

De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin waar zich trampolines, schommels, wippen, glijbaan en een zandbak bevinden. Er is een speelheuvel tussen de bomen met een trampoline en een boomspeelhut die met Pinksteren klaar moet zijn. We streven ernaar om voor het zomer-seizoen een ruimte te creeren om binnen te spelen

De Dieren

Houdt u kind ook zo van dieren? Bij ons kunnen ze helpen met het voeren van de kippen geiten en konijnen. En natuurlijk even knuffelen.

 

sanitair2 afwasplaats

 

geitjes voeren   camping Achterdiek.8 

 

 

geitjes voeren   camping Achterdiek.8