Even de rem erop,             gewoon genieten!! 

 

Welkom op onze relaxte svr camping in Drenthe 

De Berghoeve ontvangt vanaf 1 April tot 25 Oktober  weer kampeerliefhebbers voor een heerlijk verblijf op onze gezellige camping in Ruinen.

Doe je schoenen uit en loop over het gras, laat je gaan en voel de energie van de natuur. Bij ons hoef je niks en kun je heerlijk tot jezelf komen. 

Onze camping is kindvriendelijk ingericht met voldoende speelmogelijkheden. 

Kinderen zullen zich niet snel vervelen met de boomhut, trampolines, skelters en speeltoestellen. Vooral het helpen met het voeren van de geitjes, konijnen  en kippen is elke dag weer een feest.   

BOEK DIRECT

Zet je tent of caravan neer en geniet op een ruime plek van 100 vierkante meter van alles wat de omringende natuurgebieden en de sfeervolle Drentse brinkdorpjes te bieden hebben. 

Geen zin in ‘gedoe’? Huur een compleet ingerichte  safaritent, skylodge of een super de luxe caravan, boek ons royale appartement of blijf slapen in de ­B&B.

En natuurlijk: Drenthe staat voor natuur en rust, voor duisternis en sterren, maar vlak alle fairs, festivals, braderieën en andere evenementen niet uit

Je kunt heerlijk weinig doen en toch veel beleven in Ruinen en omgeving, kijk wat er allemaal te doen is op Drenthe.nl!.

We heten je graag van harte welkom, je voelt je vast snel thuis op onze heerlijke plek.
Niets is ons teveel om het je naar de zin te maken. Ook uw hond is welkom bij ons!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram