Even de rem erop,             gewoon genieten!! 

 

 De camping

Sfeervolle boerderijcamping 

Wordt wakker van de vogels en ontbijt lekker buiten met een vers eitje erbij van onze eigen kippen.
Op je dooie gemakje. Want niks hoeft en bijna alles kan. We hebben 25 campingplaatsen beschikbaar en een compleet ingerichte  safaritent skylodge en  luxe caravan te huur. 

Campers,
Ook campers zijn welkom op de Berghoeve: de kleinschalige en gemoedelijke camping op een steenworp afstand van de mooiste natuurgebieden.

Vijftig plus, 
Is bij ons van harte welkom, je zult je hier snel thuis voelen. Het is hier heerlijk vertoeven, onze camping ligt centraal voor allerlei uitstapjes. De camping is ruim van opzet met plaatsen van zo’n honderd vierkante meter. De Berghoeve beschikt over modern, schoon sanitair, overal stroom en gratis wifi. 

Receptie,
Sinds kort hebben we een receptie met een klein terras voor gezellige activiteiten zoals een bbq, t.v. voetbalwedstrijden of bingo .  Af en toe is er een kampvuur, leuk om je mede-kampeerders te leren kennen.  Of speel met je camping buren een partijtje op de Jeu de boules baan. Wij zijn gastvrij en proberen aan al je wensen tegemoet te komen.

 

ZOEK EN BOEK DIRECT

 

Kinderen,
Tijdens de kindervakanties is er van alles te doen voor de kinderen. Ze kunnen naar hartenlust spelen in de boomhut, op de trampoline en crossen op de skelters. ’s Zomers staat er een klein zwembad om te spetteren en regelmatig mogen de kids mee op de trekker, helpen met het voeren van de geitjes en eitjes rapen. Er zijn 2 konijntjes die los lopen op de camping, leuk om te zien. Er zijn af en toe (kinder)-kampvuur avonden met marshmallows. Altijd weer een feest!


Honden,
zijn welkom op onze camping, maar dienen kort aangelijnd te zijn en buiten de camping uitgelaten te worden. Maximaal 2 honden per plaats, kosten € 1,50 per dier per dag.

Prijzen,
Wij hanteren overzichtelijke tarieven per twee personen, inclusief stroom,
gebruik douche en wifi. Exclusief toeristenbelasting         €1,10 p.p.
Standaardprijs per twee personen per dag  incl douche    €19,50
Prijs SVR-leden per twee personen per dag incl douche   €17,00 hoogseizoen €18,50


Seizoenplaatsen,
Elk jaar hebben we enkele seizoensplaatsen beschikbaar voor twee maanden of langer.
Zo ben je verzekerd van een vaste plek in een prachtomgeving.
​Vraag naar de zeer betaalbare tarieven. 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram